Sisteme INOVATIVE, energji EFICIENTE, ideale per ngrohje dhe freskim. Zgjidhje perfekte.

Klimaire GSM është një firmë lider në fushën e teknikave klimatike të ngrohje – ftohjes dhe jo vetëm. Ne besojmë te parimet që elementët e ekologjisë dhe ekonomisë janë të ndërthurura në mënyrë të pandashme me njëri-tjetrin. Prandaj mbrojtja e mjedisit është një pjesë e rëndësishme e filozofisë së biznesit tonë. Politika jone eshte te vendosim marrëdhënie afatgjata me të gjithë klientët tanë duke u ofruar atyre  siguri dhe besim të padiskutueshëm.

KOMFORT PER SHTEPI

Zgjedhja e sistemit më të përshtatshëm është një domosdoshmëri për shfrytëzim dhe komfort maksimal.Trajtimi i ajrit, qetësia, projektimi i aparaturës për t`ju përshtatur cdo ambientit të brendshëm pavarësisht vendodhjes.

BIZNESI JUAJ

KLIMAIRE/GSM ofron një gamë të gjerë produktesh dhe zgjedhjesh për përdorim industrial, tregtare dhe rezidencial . Produktet tona kryesore janë: teknikë ngrohje , ajër i kondicionuar , teknikat e aplikuara për ftohje.

AMBJENTE TREGTARE

Ne ju ofrojme asistence tone hap mbas hapi per te bere zgjedhjen më të mirë  dhe efikase në kondicionimin e objekteve të bizneseve të  shumellojshme si Bar, Restorante, Qëndra Tregëtare, Kinema, etj.