Komfort per shtepi

Ajri i kondicionimit luan një rol themelor për mirëqënien tuaj në cdo moment.
Zgjedhja e sistemit më të përshtatshëm është një domosdoshmë ri për shfrytëzim dhe  komfort maksimal.Trajtimi i ajrit, qetësia, projektimi i aparaturës për t`ju përshtatur cdo ambientit të  brendshëm pavarësisht vendodhjes dhe kursimi i garantuar i energjisë janë disa nga cilësitë që KLIMAIRE ofron.Të gjitha këto duke respektuar ambientin dhe në  përputhje me stilin tuaj të  jetesës.

RESIDENTIAL RANGE:

KLIMAIRE ofron një gamë të gjerë produktesh për sa i përket kondicionimit të shtëpisë tuaj.
Prej vitesh ne jemi një nga distributorët e kompanive më të njohura si Carrier dhe Toshiba në fushën e kondicionimit .
Carrier dhe Toshiba kanë studjuar, projektuar dhe krijuar sisteme inovative të ajrit të kondicionuar për vite me rradhë dhe gjithmonë ato ofrojnë performancën më të lartë në treg.Cilësia ka qënë gjithmonë forca e Carrier dhe Toshiba, dhe është pikërisht kjo që i diferencon ato nga konkurruesit e tjerë në treg.
Cilësisë së pajisjeve Carrier dhe Toshiba i bashkangjitet edhe shërbimi dhe eksperienca disa vjecare e kompanisë tonë Klimaire.
Eksperienca jonë ka bërë që punimet tona në projektimin dhe zbatimin e sistemeve të kondicionimit për shtëpi dhe apartamente të ndryshme banimi të jenë më cilësoret dhe efikaset.